Affiliate produkt: FC Barcelona på Camp Nou + Hotel

Affiliate produkt: FC Barcelona på Camp Nou + Hotel

2.889 DKK
Tid tilbage til at købe

Fodboldferie i Barcelona

Oplev Barcelonas trehovedede angrebsmonster helt tæt på: den bidende Suarez, den brasilianske gudesøn, Neymar, og ikke "mindst" den lille argentinske loppe, Messi. Med denne opstilling hører FC Barcelona til i Spaniens absolutte topklasse og er desuden hvert år at finde blandt favoritterne til Champions League-titlen. Gå ikke glip af den helt særlige atmosfære på Camp Nou og bestil i dag et ophold inklusive fly, hotel og billet til en hjemmekamp.


Inklusive

+ 3 overnatninger i dobbeltværelse
+ Morgenmad
+ Fly tur-retur fra København
+ 10 kg håndbagage
+ Billetter til en FC Barcelona på Camp Nou ("General Category")


Hotel Sansi Diputacio****

Dette moderne 4-stjernede hotel ligger i centrum af Barcelona, kun et kvarters gang fra La Rambla og med nem adgang til offentlig transport, så I kan komme hurtigt rundt i byen. I får serveret jeres morgenmad i hotellets restaurant, og om aftenen kan I nyde en kold drink i hotellets bar eller slappe af i læsestuen. Hotellet er beliggende i et roligt og trendy kvarter, omringet af hyggelige caféer, flotte bygninger og hippe butikker.

Hvis hotellet er fuldt booket under jeres ophold, vil I blive indkvarteret på et hotel af samme standard og placering.


Værelserne

I bor på et flot dobbeltværelse med eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Værelset har aircondition, skrivebord med lænestol, fladskærms-TV og gratis WiFi.


Læs mere om rejsen på http://travelbird.dk/60986/hotel-sansi-diputacio-fc-barcelona/